Rederij Eureka

Welkom


Willkommen an bord!

Welkom aan boord!
Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken. Vanaf pinksteren tot eind augustus kunt u van wal steken. Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer vanuit Amsterdam of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland? Maak nu uw keuze voor een verrassend dagje op het water!

Catering
Al onze schepen hebben volledige catering aan boord. Naast koffie met gebak worden er drankjes, verschillende snacks en dagmenu's geserveerd. Verder zijn onze schepen rolstoeltoegankelijk en voorzien van airconditioning.

Kaartverkoop
Kaarten zijn aan boord verkrijgbaar. Pinnen is niet mogelijk! Tijdige reservering gewenst. Kinderen tot en met drie jaar gratis. Afvaart onder voorbehoud van voldoende belangstelling.
Prijzen exclusief € 5 administratiekosten per boeking, welke niet verschuldigd zijn bij betaling via Ideal na on-line reservering.

Vertrekplaatsen:
Amsterdam: steiger 14 achter het Centraal Station
Arnhem: De Praets
Arnhem: Rijnkade
Deventer: Aan de stadszijde bij het voetveer
Doesburg: IJsselkade bij de Hanzeweg (in de haven)
Nijmegen: Waalkade, tegenover het Casino
Nijmegen (Spoorbrug): Waalkade bij de Spoorbrug
Wijhe: Loswal
Zutphen: IJsselkade


Rederij Eureka spant zich in dit jaar te kwalificeren voor het milieukeurmerk Greenkey

Opstapplaats Arnhem

Adresgegevens opstapplaats:
Arnhem "Rijnkade": Rijnkade ter hoogte van de Nieuwe Kade
De vaartocht van 21 augustus a.s. zal vertrekken vanaf de RIJNKADE aan de kant van de Nieuwe Kade.
Het schip komt ongeveer ter hoogte van Garage en Schadebedrijf Nieuwekade en Bakkerij Jansen de Koning te liggen (aangegeven met een blauwe lijn).

Op dit deel van de Rijnkade kunnen de auto's gratis geparkeerd worden (tussen de rode lijnen). Eventueel is er een overloop naar het parkeerterrein aan de Westervoortsedijk (gesitueerd rechtsonder in de hoek deels niet op de kaart).

Het adres dat voor de navigatie kan worden aangehouden is Nieuwe Kade 17 (Scheepvaartwinkel) dan bent u vlakbij de afrit naar de Rijnkade

Locatiekaart opstapplaats:
Let op, de aangegeven locatie op onderstaande kaartje is bij benadering!

bottom